söndag 28 april 2013

Goodbye and Happy Birthday

Igår var det avskedskalas för våra danska vänner, som lämnar Thailand nästa lördag. De har flyttat ur sitt hus på vår gata och det är lite tomt i bilen på mornarna nu när Elias inte längre åker med. Det är tur att Danmark inte är så hemskans långt bort från Göteborg - tänk om det varit Australien.

Sarah & Henning
 
Sarah är väldigt kreativ - förutom ett helt partytema på flygresa till Danmark bjöds det även på flygplanskakor.
Imorgon är det en kille som fyller 7 år! Vi som tyvärr inte har alltid har denna kreativitet har barnkalas på restaurang istället. Så det hade vi idag med ett gäng kompisar från klassen och Elias förstås. 

Men jag tror det funkade lika bra. Noels omdöme var "awesome birthday party"! Ingrid & jag vilar ut efter kalaset med lite pedikyr och manikyr på salong. 
Ett samtalsämne som räckte hela sessionen för damerna på salongen var det faktum att Ingrid är tjej. Hon har ju så kort hår!Och fotbollskläder! Och "have I used highlighter in her hair?" Det är ju så ljust framtill. 
Solblekt kallas det. 

Annars lyxar vi till det i tillvaron - vi kör AC i två rum istället för ett. När innetemperaturen inte går under 34 grader kvällstid - vardagsrummet blir som en ugn med fläktar som snurrar den heta luften runt, runt. 

Annars är det ju lite coolt att bo helt utan AC och har man ändå en så kör man den bara för att kyla ner rummet innan man lägger sig. Om man är riktigt hardcore utlandsboende alltså. Det finns den sorten med...

Vi längtar efter regn!

/Helen


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade