måndag 20 augusti 2012

På plats igen

Jaa, nu är vi back in bussines igen.
(Det finns de som tyckt att vi varit kassa på att uppdatera bloggen under sommaren men det försvaras med att vi tagit ledigt och det framgick ju också om man läste sista inlägget.)

Leker dom spöke kanske? Nej tyvärr. Noel och kompis spelar dataspel på en brygga utanför Varberg.


Men nu sitter vi här igen i huset i Chiang Mai och skriver det första inlägget. Vi landade i lördags kväll och resan gick fint. Och denna gången kommer vi till ett hus som är rent och färdigt och bara att pack upp i, bilen på parkeringen. Det är stor skillnad från förra gången. Vädret nu är helt okej, och nu fryser vi inte mera.

Idag började Noel förskoleklass. Han var riktigt nervös och ville inte gå in i klassrummet. Jag fick bära in honom, men bara har kom dit och såg att han redan kände flera i klassen så släppte det. När fröken sa till att nu kommer Noel, var det flera som sa: "I know Noel". Då kom det ett leende som bara Noel kan le.

Denna klassen kommer passa honom bättre. De är ute och rör sig mer på större område med fler lekmöjligheter. Det som fortfarande skrämmer är att det ryktas om läxor, som kommer ta lektid i anspråk efter skolan och det är ju inte ok. Men han kommer nog vara lik sin far i detta och älska läxor och vilja sitta med dessa hela kvällarna, så att vi får ta böckerna ifrån honom för att röra på sig lite.......kanske.

För Ingrid har denna period börjat med feber och öroninflamation. I dag har vi varit på RAM-sjukhuset och fått medicin, som smakar jordgubb, står det på flaskan. Men den får mutas ner med godis. Ingrid går över lik för godis. Vi får hoppas att det ger sig fort.

Så ett stort tack till alla er familj och vänner som bidragit till att dagarna i Sverige blev så bra. Tack för all omsorg och värme som vi fått. 
Göteborg med omnejd är platsen att leva på om man inte bor i Thailand...

/Henrik

2 kommentarer:

 1. Gott att resan gick bra. Vad gäller sjukdomar, typ förkylningar, så kom de även här som ett brev på posten efter ett par dagar på fritids. Imorgon är det upprop för Max som ska börja ettan. Jag har just nu en hel del att göra som officiant vilket är kul.

  På återhörande!

  /Peter

  SvaraRadera
 2. Skönt att höra att återinstallerandet går bra. Men åh vad jag längtar efter Noels leende och Ingrids beslutsamhet!! Tack för att ni kom hem till oss i sommar och gav oss så många fina minnen och stunder att leva på i höst!

  Puss & kram!
  Lovisa

  SvaraRadera

Bloggintresserade