fredag 16 augusti 2013

Tillbaka

- Det är roligt att gå i ettan! sa Noel spontant igår, efter att ha klarat av första veckan i skolan. Ni som vet att han varit mycket nervös för att börja och helst velat stanna kvar i Sverige förstår att det är otroligt skönt att höra. Redan efter första dagen var det en annan, tryggare liten kille igen.

Noels fröken visar sig vara Mrs Berit, minsann, men denna Berit kommer från Norge. (Dock inte särskilt pigg på att tala norska eller förstå svenska, hon håller benhårt på att skolan är engelskspråkig miljö, jaja) I klassen 1b är de nio killar.


Första dagen, uppsamling på basketplanen. Henrik i samspråk med Mrs Berit.
Noel fortfarande lite jetlaggad ...
 
   Ingrid har verkligen sett fram emot att få börja och längtat efter sina kompisar Libby och Suzie. Denna vecka har hon redan hunnit med två play dates med tjejerna.

Nu har också Tage o Bertil, vars föräldrar också jobbar på EFKs regionkontor, börjar i Preschool. Tage o Ingrid delade nanny under vårt första halvår.


Ingrid o Suzie
 

   
Förskolan har fått  en gräsmatta.


                                                                                                                                                         
Nu blir det "på riktigt" för Noel - han kommer att ha läxa varje dag och detta började redan skolans första dag. Här finns ingen tid att spilla.
                                                                                                                                    
                          
   Noel andra morgonen. Mycket mer avslappnad, och i sina PE (gympa) kläder.  
 
 
Vårt kontor flyttade under sommaren så denna vecka har vi varit sysselsatta med att få det helt i ordning, samtidigt som det varit en rivstart i jobbet rent arbetsmässigt.  Men väldigt roligt att komma tillbaka till ljust & fräscht.
 I like. 
 
Vädret? Regn varje dag.
 

/Helen 
 
 


1 kommentar:

  1. Så skönt när det blir en bra start. Här är det avslut idag. Kom hem från en vecka med grabbarna i fjällen idag. På måndag rullar vardagen in... Allt gott till er alla!

    /Peter

    SvaraRadera

Bloggintresserade