söndag 25 mars 2012

Vårvärme

Vårvärmen är på väg i Sverige, så även här. Fast nu när ni går ut och njuter av sol och värme, så håller vi oss inne mer och mer.  Rätt hett om dagarna nu och det ska visst bli varmare. Det känns lite avlägset att man för bara dryga två månader sen satt här i soffan i fleecetröja på kvällarna.

Men vår danska vänner, som nu bott här i fem år, de har en helt annan uppfattning om värmen. Där sover åtminstone pappan i familjen i underställ och yllesockar. Jag kan inte tänka mig att sova utan aircondition när temperaturen är 30 grader klockan elva på kvällen. De enda utflykter som känns aktuella just är de som går till poolen.

Men nu i kväll har utflykten gått till Sunday Street Market tillsammans med besök från Sverige. Anna och Martina som jobbar med ekonomi resp personal på Sverige-kontoret besöker oss hela veckan. Vad kan vara bättre än att få börja sitt besök här med lite shopping!


/Helen

1 kommentar:

  1. Sover er danska vän med ylleutstyrsel i rum utan aircon? Här tänder vi fortsatt en liten brasa varje kväll för att höja mysfaktorn och temperaturen en aning.

    /Peter

    SvaraRadera

Bloggintresserade