söndag 29 januari 2012

Afternoon tea

Frågar Noel vad han tycker om att vara i Thailand. - "Det är kul - men inte jättekul. Jag saknar mina kompisar." Och så är det, vi saknar våra kompisar.  Vi har haft en intensiv vecka bakom oss, Helen med rätt mastig arbetsintroduktion och Noel och Henrik som lite grann kämpat sig genom dagarna på dagis.

Men idag har vi haft en fin dag med bland annat Afternoon Tea på The Chedi, som är ett mycket flashigt hotell här i stan. Det var en avtackningsgåva från Helens förra jobb så vi avnjöt detta tillsammans med Esbjörn, generalsekr på IOGT-NTO rörelsens Internationella Institut, som ju också har regionkontor i Chiang Mai.


Det var nära att det blev en riktigt bra bild!


Nej ingen barnpool. Det är inte ett sånt hotell... Men very very nice ändå.
 
 


På väg in till Internationella kyrkan


fotograf: Noel


3 kommentarer:

 1. Gott att kunna få lite lyx. Själva har vi denna helg inte haft så mycket av den varan. Städat tvättstugan, sopsorterat, varit i kyrkan och hållit i samlingen för 6-7 åringarna. Har även lyckats bära ner julkartongerna till källaren. Ganska produktiva med andra ord. Ha en bra vecka där nere och käka lite glass på Swendsen's för oss.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tja här blir det Bud´s Icecream som gäller. Det ligger på vägen från skolan. I fredags blev det både lego och glass, sen poolen. Noel hade klarat sin första vecka på skolan. Morötter kan bestå av olika saker.... Men han är tapper. I morse i bilen på väg till skolan fick vi höra att det var vårt fel att vi var i Thailand. Han ville vara med sina kompisar i sverige....Kram Henrik

   Radera
 2. Henrik det måste vara du som skrivit, känner ironin...

  SvaraRadera

Bloggintresserade