måndag 27 februari 2012

the Horizon

Vår hyresvärd glömde, eller vad hon nu gjorde, att betala decembers telefonräkning vilket medförde att vår telefon och internet stängdes av här - bara så där utan förvarning. Det är ju supereffektivt! Eftersom vi såg till att betala den omedelbar bums. Här behövs inga påminnelser inte, eller hot om inkasso. Men nu funkar det i alla fall.

Har idag överlevt ännu en cykeltur till och från jobbet (skojar bara, pappa), med munnen stängd och Casting Crowns i lurarna. Det är rätt charmlöst att cykla här just nu och man behöver komma ifrån den här luften ibland. Det gjorde vi i helgen. Owe Anbäcken, som varit regionledare fram tills nu avtackades. Det är hans ansikte på alla tröjorna. Avtackningen skedde med ett aktivt kalas på the Horizon, som är en underbar plats lite utanför stan. Det är en resort (allt heter i och för sig resort här) med tillhörande botanisk jättepark. Den tänker vi att alla ni som kommer hit ska få besöka.Vi valde att sova över och fick lite pool och ledighetskänsla. Men det ÄR inte så jättevarmt i vattnet om ni frågar mig...

Visst är det vackert ljus. Men diset är föroreningar.

/Helen

Ps. Nu ska det gå bra att kommentera på bloggen.

2 kommentarer:

  1. I huset vi flyttade in i hade förra hyresgästen inte betalt elen vilket ledde till att våra elledningar var avklippta och fördröjde vår inflyttning. Läser om er med stort intresse och en gnutta avund.

    SvaraRadera
  2. Ville bara kolla om det funkade - och det gjorde det! Efter 4 veckors vabbande (fast jag är ju f-ledig så det är det väl inte vabb) så gör det extra ont att läsa er blogg....:0) hellen, maila mig så jag får din mailadress! Kramar, Ulrica.

    SvaraRadera

Bloggintresserade